söndag 11 augusti 2013

SkyHigh Verry Perry Mint Chocolate Cake

Två månader sen förra tårtan. Så nu tyckte jag det var dags!
Denna tårtan har jag haft färdig i huvudet länge utan att baka den.

 
Det är en "spinoff" på Verry Cherry som är en chokladtårta med mascarponekräm.
Denna tårta består av fyra kladdiga chokladbottnar med en hint av mint.
Mint och päron är ju en klassiker, därför är den fylld och täckt med en mascarponekräm med päronsmak.
Så lite mörk chokladgarnage på det.
Dekorerad med päron som jag gjort av sp.

 
Den föll mina trogna provsmakare i smaken. Nästa gång tänker jag testa göra ganagen med mint-choklad istället.
 

2 kommentarer:

  1. Älskar höga tårtor! :-) Och vilket fint tårtfat, var har du köpt det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har för mig att jag hittade det på Lagerhaus? Det är ett litet minifat, som klippt och skuretför en 15 cm-tårta =)

      Radera